Kaos-dag

Morgonen började med SOVMORGON och den här fantastiska utsikten, vilket gör att man inte kan hata snön i november, även om den är väldigt tidig i år. Hade jag inte haft sovmorgon hade jag nog varit i upplösningstillstånd vid det här laget för inget har gått som planerat idag. Särskilt en av mina hästar har betett sig som ett monster idag och dessutom har ridhusbotten frusit vilket inte var en humörshöjare direkt. Salt ska komma i morgon, jag hoppas det hjälper!

Kallt som 17 är det, men annars är det rätt ok med snön ändå, hästarna håller sig rena och benen blir väldigt fina när det är kallt, och det är ju positivt. Man kan dock fråga sig hur det kommer gå för oss att bygga stall/ridhus om vintern blir som förra året?

En bra sak var att jag hade sadelprovare ute till Caprice idag, och det visade sig att sadeln redan var bra! Haha, ja, det var ju lite onödigt att betala för det kanske, men jag behövde i alla fall inte köpa en ny sadel just nu. Skulle dock behöva försöka sälja min Childeric så jag får loss lite pengar… Men det tar emot lite att sälja en sån sadel. Fast jag använder den ju faktiskt inte, och den är lite väl fin för att vara med på lektionerna…

Jag kom just på att Anea har bytt rent idag, alla  bytena var klockrena! Så det var ju faktiskt en till bra sak med den här dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*