Fredag

Kurs med Häst-och sportresor igen. Det är en gång i månaden och det känns som ”jämt”, usch vad dagar och veckor går fort numera! Tänk när man var yngre och en dag kändes som en vecka, en vecka kändes som en månad, en termin kändes som fem år… Men det heter ju ”Tiden går fort när man har roligt” och jag har då hundra gånger roligare nu än t.ex. i högstadiet – som jag minns som den mest plågsamma perioden i hela livet och något jag aldrig vill göra om.

Hur som helst, har fyra kursdeltagare här över helgen. Vi har haft sitsträning på förmiddagen som vi har filmat och tittat på innan ett gemensamt ridpass på eftermiddagen. Har ridit en sväng på Nogge i skogen samt ett dressyrpass på Anea.

Hon var så himla fin! Jag tittade på klockan efter ca 8-10 minuters ridning (förutom skritta fram) och hon kändes som smör! Jag har kunnat rida galoppslutor plättlätt, fina byten – även några i vartannat, samt ett par piruetter som faktiskt börjar kännas som ”riktiga” piruetter. Hon satte sig så himla fint och galopperade hela vändningen runt. Och det bästa var att jag riktigt kom ner på ryggen på henne, hon kändes mycket mer igenom än på länge. Tänk att det kan vara så sjukt svårt, och sen så himla lätt?

Idag får ni inga bilder, för ni fick så många igår. Dessutom dör batteriet i datorn snart, så God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*