Förvirring!

Vilken ände ska man börja i? Det är inte så lätt att flytta och samtidigt upprätthålla all annan s.k. ”ordning” och jobba hela dagarna. Jag måste nog prioritera bort saker. Jag börjar tappa minnet och göra konstigheter.

Jag blandar t.ex. ihop veckorna, och idag åkte jag glatt för att träna hos Mads. Synd bara att han är på Breeders. Jag red mitt eget lilla pass i alla fall och sedan åkte jag hem igen. Dagens behållning var att jag kunde lasta Anea själv, ett tag var hon lite krånglig. 🙂 Hästarna börjar bli väldigt väluppfostrade!

Hemma igen red jag en kort stund på Iffi, som kändes bra idag. Sedan åkte jag till Smedby och höll en lektion som gick väldigt bra, och så tillbaks till Antuna igen för kvällens sista lektion. Det var riktigt roligt, vi gjorde några ändringar med sitsen som gjorde STOR skillnad. Det är så kul att instruera när man ser att det ”går upp ett ljus” för eleverna! (Ja, Lena: ännu ett konstigt uttryck!).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*