Tankar om ridhushyfs

Jag blir galen när jag ska köra bil till jobbet, det är alltid någon dåre som ska försöka ta sig in i olika luckor, kryssa mellan bilar eller ligga alldeles för nära. Blir rädd varje dag, jag kommer nog dö i en bilolycka. (Särskilt troligt eftersom jag ofta somnar i bilen…)

Vissa verkar rida på samma sätt! Undrar om det är samma personer? Säkert trängs de i kön i mataffären också, och knuffas när de ska på bussen. Saken är ju dock att hästar kan sparkas och det vore ju olyckligt om det hände något sådant för att man inte håller bra avstånd och planerar sin ridning. Men det kan ju också vara så att man helt enkelt inte har kontroll på sin häst, och då är det ju en annan sak…

Idag har jag haft dagläger med två ridpass. Fia har fixat toppengod fika och lunch till oss! Det sätter verkligen ”pricken över i:t”. (Konstigt uttryck…) Ridhuset är också jättefint och underlaget super, så jag ser fram emot hösten/vintern på vissa plan, men dock inte mörkret och kylan. Får njuta av de soliga dagarna som är kvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*