Träning

Har varit på Segersta med Anea idag. Det var mer än en månad sedan. Kände mig inte så hoppfull innan jag åkte eftersom hon har varit lite knepig nu igen, men det gick bra. Hon var hyfsat avslappnad hela passet och blev inte sådär stark och spjärnig som hon kan bli, och då är det såklart lättare att få igång galoppen mer. Tror att det jobb jag gjort dagarna innan (bara böja och lösgjöra) har varit bra. Måste vara ännu mer noga med det!

Särskilt nöjd med bytena, vi kunde göra tre byten på långsidorna och till slut var de även relativt raka. Ofta brukar hon ”kränga lite”, men det blev bättre! Har jobbat lite förvänd galopp, galoppslutor och lite piruettjobb. På det stora hela nöjd, särskilt med att hon inte blev så spänd. Ikväll ska hon få massage, och i morgon skrittar vi ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*