Vecka 13

Ny vecka. Hoppas på bättre än förra! Jag var så trött och hade ont i huvudet flera dagar och kände mig allmänt oinspirerad faktiskt.

Nu har jag börjat måndagen med sovmorgon och att vara hemma hela förmiddagen. Behövde komma ikapp lite med tvätt och annat. Har planerat kommande vecka och försökt få lite överblick över hur många lektioner hästarna går o.s.v.
Försöker också få lite koll på kurser och tävlingar och annat under våren. Det hemska är att det finns så lite tid över till allt annat, så som att fixa med huset och annat som stressar mig. Jag VET att ”skaffa gård är ett livsprojekt” men jag har svårt att leva i det som jag upplever som rörigt. Vill egentligen att allt ska vara ordning och reda, och där har jag fått flytta mina gränser rejält för att ”stå ut”. Skulle behöva anställa nån på heltid som kunde fixa i trädgården, hålla ordning och göra ärenden. Typ en hushållerska.. Haha. Synd att man inte är rik.

Veckan ser i alla fall ut såhär:                                                     
Måndag: Rida tre hästar och hålla lektioner ikväll.
Tisdag: Träning för Mads på Segersta.
Onsdag: Programridning här hela kvällen, åtta ekipage.. Hoppas att det inte blir för kallt!
Torsdag: Möte i stan med coachen. Verkar behövas..
Fredag: Drop-in, en privatlektion, lektion på Antuna – handla påskmat i samma sväng.
Lördag: Drop-in, sen fira påsk.
Söndag: Hopplektion och dagläger.

Och sen lite lektioner, rida hästar, planera datum inför höstens (!) Häst-och sportresor…
Och äta påskgodis!
Det kommer kanske en liten överraskning i morgon också. Vi får se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*