Allt går för långsamt!

Känner mig alltid jagad, av mig själv antar jag. Allt går så himla långsamt! Egentligen borde jag känna tvärtom… För det första hinner man ju knappt med och det här året har det egentligen redan hänt hur mycket som helst. Men jag blir aldrig nöjd. Jag vill rida mer, rida bättre, tycker att framstegen borde komma snabbare! Det känns alltid som om ridningen står still eller går bakåt. Otroligt frustrerande. Helst vill jag ha massor av pengar, riktigt bra hästar och träna typ fyra dar i veckan. Håller jag det här tempot så hinner jag ändå aldrig komma nånvart. Fan.

Jag lägger in en bild på Anea från tävling för att peppa mig själv. Hennes första dressyrstarter var trots allt i LA:6 med placering varje gång. Ganska bra med tanke på det skick hon var i när jag fick henne. Måste försöka vara nöjd med något!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*