Sista dagen i Strängnäs = första dagen i Sthlm

Idag har jag flyttat mig själv från Strängnäs till Årsta. Jag fattar inte hur jag har kunnat flytta varannat år ungefär, och ändå ha ett ton med saker som jag har samlat på mig? Behövs verkligen allt? Jag har även invigt hästsläpet idag, men med möbler…

Efter slit och släp åkte jag till hästarna, de fick nöja sig med en promenad idag. Det känns som om de behöver acklimatisera sig lite. Jag tror de är en smula förvirrade av flytten, de gnäggar väldigt mycket efter varandra och är halvvilda. Det verkar vara en stor omställning att både byta stall och även bli hanterade av andra, de är ju väldigt vana vid ett litet stall och nästan bara mig. Nu tyr de sig väldigt mycket mer till varandra än vad de brukar göra annars. De vänjer sig nog snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*