Sista dagen på Helmer ridcenter…

Ganska sorgligt faktiskt. Idag har jag kämpat som ett djur, packat på morgonen och sedan flyttat hästarna till Upplands Väsby (dock med lastbil för att spara tid). Jag var där några timmar och installerade hästarna och sedan åkte jag tillbaka till Strängnäs för att städa ur stallet. Nu är klockan 21.30 snart och jag måste nog packa lite här hemma också, i morgon flyttar jag själv.

Det är alltid tråkigt att lämna folk, men jag hoppas att det här blir bra på sikt. Det känns väldigt konstigt att ställa hästarna i ett stort stall och stå som inackordering, men jag blir nog en erfarenhet rikare i alla fall. Jag är jätteglad att komma närmre Stockholm och kunderna, men i övrigt känner jag mig faktiskt lite deppig idag.

2 svar på ”Sista dagen på Helmer ridcenter…

  1. Hej

    Jag söker med ljus och lykta efter Helmer ridcenter som jag länge önskat besöka. Jag hittade en länk här till dig och nu när jag läser ditt blogg inlägg blir jag fundersam. Har Helmer ridcenter lagt ner? Isf varför? Vem driver den vackra anläggningen idag?

    Mvh Towe Äng

  2. Jag flyttade innan de lade ner, men såvitt jag vet bedrivs ingen verksamhet och anläggningen är till salu sedan ca två år tillbaka tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*