Träning med Nogge

Onsdag: släppa ut, mocka, ”personalmöte”, rida Anea och Lenzo före lunch. Anea var riktigt duktig idag, kändes bättre med bytena nu!

Efter lunch åkte jag och Nogge till Gnesta och tränade för Pia Holgersson. Han kändes helt ok, jag kanske skulle vilja ha mer ”tryck” i honom, men det kommer väl med styrkan. Jag fick mig också ett ordentligt träningspass minst sagt!

Hemma igen runt 17, em-fodrade och badade Zalvia som ska till veterinären i morgon (då vill man inte skämmas). Sedan åkte jag till Näsbyholm och red lite på Iffi (som just nu är utlånad till min f.d. praktikant Natalie), samt höll en lektion för Natalie med hennes häst Hamlet. Det gick riktigt bra! Jag höll på att bli galen på alla mygg bara – var kommer de ifrån helt plötsligt?

Kvällsfodring – hem – trött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*