Programträning

Har varit på Kvarnnibble idag och tränat program med Anea. Red MsvB4 eftersom jag ska tävla det på lördag. Var inte så motiverad när jag stressade iväg, men det gick riktigt bra! Red för Roger Ohlsson och han var duktig på att få en att slappna av och RIDA. Överhuvudtaget var Anea förvånansvärt fin och på hugget redan från början idag. Red på 67,8% och då tyckte domaren att jag bara satt och åkte typ – så det finns alltså mer att hämta. Måste satsa ännu mera helt enkelt! Men jag börjar bli riktigt trött när jag rider henne nu, jag får verkligen rida ordentligt, men det är bara positivt!!

Hemma igen har jag ridit Cicooria och Quickan. Och jag måste säga att när Quickan travar på så blir jag mållös. Vet inte när jag red en så fin häst sist, det känns som att sitta på ett moln. Hon är utan överdrift fantastiskt fin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*