God morgon!

Jahapp, vinterid, och det ser ut så också utanför mitt fönster. Inte snö kanske men ganska vitt ändå…

Jag måste ändå säga att jag tycker att det här är mycket trevligare än lera. I helgen har det ju visserligen varit kallt men ändå soligt och fint. Så för min del får det gärna ligga runt ett par minus så slipper jag gräva fram hästarna ur leran.

Har haft en bra helg, dagläger med SEB på lördagen, en jättetrevlig och mysig middag på kvällen och sova LÄNGE på söndagen. Igår eftermiddag hade jag några privatlektioner som gick väldigt bra, samt ett kort uteritt med Anea.

Så nu är det dags för ny vecka och nya tag, den här veckan ska jag fokusera på att hinna rida en del är det tänkt. Bl.a. står programridning och tävling på schemat om allt går enligt plan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*