Förbereder mig..

.. inför ny kurshelg. Puh, det kommer bli tufft i helgen när fem ryttare kommer delta (en med egen häst), så det blir dubbla pass för mig. Men ser fram emot det, ska bli jättekul!

Idag har jag ägnat mig åt privatlektioner till stor del. Ett drop-in-pass på morgonen. Lite roligt att en av deltagarna är en tjej jag red ihop med på Skutan när jag var .. typ 12-13 år. Kul att det ibland dyker upp ”gamla bekanta” här – dessutom bor hon i Haninge, så det är inte precis nästgårds. Direkt efter hade jag en privatlektion med en tjej från Trångsund (typ mina gamla hemtrakter) – och då visar det sig att de två har stått i samma stall (eller nåt sånt). Världen är verkligen liten! Hur stor är sannolikheten att två som bor söder om stan kommer samma dag – och dessutom känner varandra? Blir dessutom väldigt glad att det finns de som tar sig tiden att åka så långt för att få rida här. Det tar jag som en stor komplimang! Tyder också på att det finns ett stort behov av den här typen av verksamhet.

Etiketter:

2 svar

  1. Det var superroligt och nyttigt att komma och rida, och det finns definitivt behov av den typen av verksamhet som du bedriver. Du vet inte om det finns någon söder om stan?
    Jag tror att privathästen du har med är en ifrån mitt stall också… om de heter Hanna och Heysan så är de det… 😛
    Jag kommer garanterat komma igen och jag hoppas även på att komma på kurs med Sammy! 🙂

  2. Vad kul, tack! Ja, det visade sig att en av kursdeltagarna idag är från ditt stall.. världen ÄR verkligen liten!! Vet tyvärr inget på din sida.. jag får kanske starta en filial?! Haha. Du är välkommen igen, med eller utan Sammy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*