Nina-träning

Nina har varit här idag och haft träning för oss. Jag bad henne rida Anea så jag skulle kunna spara lite på krafterna (är fortfarande ganska förkyld) och det gick bra, hon ser fin ut! Hon fick jobba en del med piruetter, åt höger är det så gott som ”klart” men vänster är svårt för henne. Som allt annat åt vänster då… Kul att se i alla fall, hon har verkligen gjort framsteg!

Orkade rida Calle en stund själv. I början kändes han lite märklig och utan rygg (har inte ridit honom på över en vecka), men sedan var han förvånansvärt fin. Gjorde några riktigt fina travlängningar!

Sedan har Caprice lyckats få ett konstigt ”jack” på nacken i boxen under natten (?). Jag hittar inget vasst någonstans, men såret var såpass långt och djupt att jag ringde hit veterinär och hon är sydd med två stygn. Hur kan man lyckas med det i boxen? Nu är det svullet också, och hon har ont, stackaren, vill knappt att man sätter på grimman. Lilla gumman som redan var så ynklig och har så tråkigt med sin konvalescens…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*