Uteritt


Idag har jag ridit ut med Nogge (som knappt syns i bild, dold av Chille samt massa blommor!). Han har varit hos veterinären förra veckan, då man hittade (troligen) en mineralisering i en disk = diskens funktion är störd, den är alltså inte ”sviktande” längre (förklarat av en icke-veterinär, alltså jag…).

Det går inte att ”laga” men han har fått sprutor som förhoppningsvis kan miska smärtan i området samt släppa på spänningar i ryggen. Det här är sista försöket nu, om det inte blir en förändring till det bättre kommer jag behöva ta ett jobbigt, men nödvändigt beslut.

Jag har satt igång honom flera gånger efter olika sorts diagnoser/behandlingar, och man får upp hoppet varje gång, så även denna… Han kändes ändå bättre nu än innan den här behandlingen, MEN, han ska också tåla långsiktig belastning och normalt arbete så än så länge vill jag inte vara för hoppfull. Det här är dock en fantastisk häst med personlighet ”som en hund” och jag önskar av hela mitt hjärta att det blir fler sköna uteritter (och dressyrpass) med honom, som idag. Idag var han avspänd, och glad, min älskade Nogge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*