Träning idag

Träningen hos Mads gick bättre än på länge idag! Äntligen känns det som om jag får lite utdelning på allt slit. Fast med den här hästen (Anea) tar jag inget för givet, det kan vara upp som en sol och ner som en pannkaka, och att det går bra på träning ger inga självklara tävlingsresultat. Men, utgångspunkten för årets säsong känns klart bättre än 2012 i alla fall.

Nu är hon mer lösgjord och jag känner att jag äntligen kan rida FRAMÅT, utan att hon spänner sig, dessutom är hon starkare och bär sig bättre. Bytena har också blivit klart bättre men jag skulle gissa att vi behöver ett år (!) till innan det kanske sitter som en smäck? Har i alla fall kommit på några knep jag kan ta till nu för att korrigera henne.  Känns inte 100% att tävla på, men det känns i alla fall roligt att rida igen, och Mads var också nöjd med dagens prestation. 🙂

Hemma igen har jag hjälpt Linn att hoppa Quickan (inte mitt område) – jätteduktiga båda två. Kul att se Q från marken också – hon ser mycket starkare ut och bitvis travar hon fantastiskt fint.

Synd att jag inte äger nån av ”mina” finaste hästar. Sponsor? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*