Fotografering 20 mars

Ni har ju sett en del av de fina bilderna jag har fått hjälp med på senare tid av Sofie Benneborg. Nu har vi bokat ett tillfälle för fotografering där ni också kan delta! Vi tänkte köra en porträttfotografering den 20 mars på förmiddagen. Det tar ca 20-30 min per häst.

Antingen fotograferas endast hästen, eller så kan du själv vara med på bilden. Knoppa eller inte, vardagsklädd eller tävlingsutstyrsel väljer du själv. Sofie är duktig på att redigera bilderna så jag tror att ni kan få riktigt fina bilder!

Beroende på intresse tänker jag att inackorderingar bokar i första hand, men om det är någon som läser som vill komma hit med sin häst och bli fotograferad så går det bra om det finns plats.

Om det är någon av mina elever som vill ha en bild på sig med en häst kan ni såklart delta med någon av era favoriter också!

Kostnaden är 1250 kr inkl moms för fyra redigerade bilder, som du själv väljer ut.

Här är två exempel, men jag ska nog inflika att vi tog dessa lite på ”improvisation”. Man kan ju t.ex. ha på sig en ren jacka – tips! 😉

Bokningen görs till mig!

2 svar på ”Fotografering 20 mars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*