Helg-referat

Jag är väl en av få som inte är i Göteborg just nu känns det som…!
Dock uppdaterad på att det går bra för Patrik Kittel där nere. Här kan du se lite av hans vinnande kür:
http://www.hippson.se/hippson-tv/kittels-vinnande-k-r-i-goteborg.htm

Igår hade jag kurs för SEB och efter det åkte jag till Djurgården för att rida min kompis Karins häst Chill Out. Hon har inte haft honom så länge och jag har inte sett honom förut. Trevlig häst som ”växte” under ridpasset, men det hade varit bra att rida några dagar i rad om det hade gått, så man hade fått igenom lite mer. Får väl åka dit snart igen! Vi avslutade kvällen med middag ute, jättetrevligt!

En bild på Karin när hon rider ”Chille”, stulit den från hennes blogg.
(http://solomag.se/karin)


Idag har jag varit ledig (så gott som!) – det enda jag har gjort är att hämta en ny häst, inte till mig, utan jag har hjälpt till att köra hit en ny inackordering. Nytillskottet heter Tranquilo och är en PRE på 5 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*