Fina resultat i helgen!

I helgen har några av mina elever tävlat. Linnéa och Fabbe gjorde sin andra start i MsvC på 65,59% vilket gav en tredje placering. Fabbe är bara sex år, så han är fortfarande ganska grön på tävlingsbanan.

Maria och Hazze kom 4:a på samma tävling med 64,76%. Hazze är Marias första häst och det här var debut i MsvC. Grattis båda två!

Bilder lånade från Instagram.

Idag har även Jessica och Qurre tävlat, en LB på Söderby. Det är Jessicas första tävling och hon red jättefint och prydligt! I travprogrammet tyckte jag kanske att han hade kunnat få någon mer poäng, för det flöt på så fint där. Dryga 62% blev det och gav förhoppningsvis mersmak! Qurre är en stjärna att åka iväg med och uppför sig exemplariskt.

Fint ridet av er alla tre! Noggrannt och mjukt. Hoppas vi kan komma ut lite mer nästa år, allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*