Fortsatt nedräkning

Gipset är borta sedan en vecka, och jag är tydligt piggare. Även de nätter jag trodde att jag sov gjorde jag nog inte det. Jag är fortfarande inte full av överskottsenergi, men jag känner mig betydligt mer utvilad! Nu kan jag ju ligga som jag vill i sängen när jag ska sova – stor skillnad!

Foten är svullen förstås. Inte jättemycket, men det är ju stelt och klumpigt runt vristen. Jag ska göra små övningar för att få igång rörligheten och det är väl något bättre, men jag tror inte det blir tydligt förrän jag faktiskt får lägga vikt på foten igen.

Däremot är det ju lättare att träna annat nu när gipset är borta. Jag har gjort sit-ups och lite andra övningar hela tiden, för att inte tappa för mycket under dessa veckor. Men då har jag fortfarande legat i sängen. Nu kan jag ligga på golvet och ta mig upp igen utan problem. Om det inte var för den där skruven som ska tas bort, så skulle jag nog i princip ”rida” igen. Jag känner mig stark nog i kroppen för det, men jag fattar ju att det kommer vara vingligt i början.

9 november ska jag in på operation igen och då ska de ta bort en ställskruv, som nu ska stabilisera ett ligament. Det är pga den jag fortfarande har kryckor, den kan gå av vid belastning. Det är man ju inte så sugen på…. Jag gillar att avrunda lite, så typ tre veckor kvar nu då. 😉 Sedan får vi se om benet bär eller ej. Antar att det kan göra ont efter operationen också?

En fantastisk bild på Cesar och Rocky. Såg först inte att Cesar räckte ut tungan. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*