Qurre på tävling

Idag har Qurre och Linnéa gjort sin andra start i MsvC. Bra dag för en tävling med strålande sol! Börjar känna ett litet sug efter att tävla själv förstås, men det blir ju inte något mer med det i år för min del.

Qurre var fint ihop på framridningen, men tyvärr blev han lite stark i galoppdelen och fick ett par missar. Det var synd, men vi är ändå nöjda med dagen. Det är ju inte helt lätt att tävla en häst som man bara rider då och då, så jag tycker att Linnéa gör det bra!

Apropå tävling så finns det en tävling i Botkyrka i december, LB och LA. Om det är någon mer elev som vill prova att starta så meddela mig. Tävlingen öppnar nästa helg. Jag tror att Caribo kan gå LB, Qurre LB el LA och kanske Don Mistral nån klass? Jag åker med såklart, om någon av er är intresserad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*