Sökes: ny häst till verksamheten

Jag letar efter en lämplig häst till verksamheten. Gärna lite större, helst 170 cm och uppåt. Max 15 år gammal (kan vara flexibel med det om det är rätt häst och rimligt pris). Hästen ska vara väl grundriden, men behöver inte vara jätte-avancerad. Det jag behöver är en som är snäll och har ett eget självförtroende. Ingen hoppning, endast dressyr, markarbete och uteritter. (Alltså – hopphästar som har börjat vägra på hinder går fin-fint…). Bör vara frisk såklart, men vissa röntgenfynd etc kan vara ok, beroende på vad det är.

Jag erbjuder ett bra hem med kompisar, stor box, mycket utevistelse. Jag har lektionsverksamhet för duktiga ryttare (ej nybörjare). Max 6 pass per vecka, och jag rider även hästarna själv. Har massor av referenser om det skulle behövas.

www.ryttarutbildning.se

Dela gärna inlägget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*