Helgen

I helgen har jag varit på tävling, dock ej som ryttare. 😉

Igår dömde jag dressyr på Täby Ridklubb. Det var två små klasser så det var ett ”lätt” jobb. Jag hade inte bokat det om det var 40 starter, det hade inte gått. Nu var det en LA3 och en MsvB (min första!), och det var delvis därför det var viktigt för mig att döma den, så jag inte skulle komma av mig. Eftersom allt har varit inställt i vår så känns det viktigt att ”hålla igång”. Jag tycker att det gick bra och att jag hann med bättre i programmet än jag trodde, så jag är nöjd.

Idag åkte vi med Qurre till Djursholm. Min plan var att ta ett andra kval (jag startade honom en gång förra året), men det blev ju svårt nu. Linnéa fick hoppa in på min plats istället. Hon har bara hunnit rida honom ungefär sex gånger, och lyckades rida ihop 63,33% och ett MsvB-kval. Vi hoppas att hon hinner en till start i höst med honom. Qurre skötte sig exemplariskt, och Linnéa red prydligt och med en bra plan! Även om jag såklart vill tävla själv, så är det kul att coacha också. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*