Cesar

Några fina bilder på Cesar från augusti. Den här hästen blir min största utmaning att endast hålla igång avsuttet, då han kräver en del del av sin ryttare. Min plan just nu är ett fåtal ryttare så att det blir hyfsat konsekvent. De här två veckorna har han sett fin ut, och det verkar också fungera bättre när eleverna inte har sporrar. Han kan bli lite överkänslig annars. Så nu testar vi utan sporrar och endast med ett spö. Mitt egna mål: stadigare kontakt och längre steg och att han blir fortsatt rakare. Han kändes som att han var bra på gång här i början av hösten, så målet under tiden som jag själv inte kan rida är att han håller sig inom en rimlig komfortzon, men helst inte börjar gå bakåt.
Cesar är välutbildad i grunden och duktig på ”krumelurer”, men har varit med om en skada och därför behöver han mycket grundarbete för att stärka sig.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*