Vecka ett avklarad

Nu kommer ”allt” handla om att räkna ner veckorna… Igår var första veckan med gips avklarad. Det har gått förvånansvärt bra ändå. Jag har inte haft särskilt ont (jag tar smärtstillande, men inga stora mängder), men jag har varit väldigt trött. Jag har dock haft alla lektioner enligt plan, utom förra måndagen. Jag får väl erkänna att tisdagen kanske inte var så smart (jag såg dubbelt när jag skulle gå hem), men det ska mycket till innan jag ställer in!

Gipset ska bytas nästa vecka, och då ska även stygnen bort. Jag blev dock tvungen att åka in idag för att byta gips redan nu. Det började kännas för stort och då hamnade trycket på fotknölarna, vilket inte var så skönt.

Jag har jättebra hjälp ev kunder / elever, och bra personal, så det verkar som om det här ska gå att lösa. Jag ska ha gips i sex veckor, men jag tror att jag behöver kryckor i elva veckor. Jag får dock ”träna” redan nu, så jag får försöka göra lite övningar för benet, samt träna överkroppen. Om inte annat så blir jag kanske lite starkare i armarna av att gå med kryckor.

Tur att detta inte är mitt i vintern, för än så länge är det i alla fall möjligt att ta sig ner till ridhuset. Däremot får Torbjörn hämta mig på kvällen nu när det börjar bli mörkt, så jag slipper försöka ta mig upp för backen och hem. Inte så miljövänligt att åka bil den sträckan kanske, men detta är ett nödläge.;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*