Summering av våren

Nu har jag två veckors semester efter en intensiv jobb-vår. Jag har haft mer lektioner än vanligt, och har faktiskt slagit försäljningsrekord jämfört med tidigare år under samma period. Det har varit stort tryck på ridning, särskilt privatlektioner. Hästarna har också varit relativt stabila den här våren, vilket har gjort att jag har kunnat boka på lite mer. Jag var lite nervös ett tag pga corona, men än så länge har det inte drabbat mig, snarare tvärtom.

Även om det har varit mycket jobb så har jag faktiskt varit lite mindre stressad och hunnit vara bättre i fas än annars. På våren är det alltid mycket att göra, och ofta är jag också rätt trött efter vintern. Eftersom det inte gick att vare sig tävla eller döma, så frigjorde det en hel del tid till annat, trots att jag inte är på tävling varje helg.. Men att tävla eller döma tar ju nästan en hel dag i anspråk, med restid.

Jag är kluven till att döma måste jag erkänna. Om man ska bli riktigt bra så måste man döma mycket, och jag har inte riktigt tid / råd med det. (Jag tjänar väldigt mycket mer på att hålla kurs hemma.) Jag gillar inte att göra saker halvhjärtat, så frågan är om man ska göra det alls? Samtidigt är det kul och utvecklande, ger mig något för min egen ridning, samt är ett extra ben att stå på. Och det är alltid bra med många ben, för vem vet hur framtiden ser ut? Nåväl, det är inget jag behöver besluta om nu. Kan väl bara konstatera att jag skulle behöva mer tid – till allt!

Nu blir det i alla fall tid till lite återhämtning, vilket känns välförtjänt, både för mig och hästarna. Hoppas att ni också har en fin sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*