Träning med Grodan

Igår tränade jag med Grodan igen för Karin. Traven kändes bättre från start och det lät som om det var Karins uppfattning också. Jag tycker att hon blev lite spänd i ena galoppen men annars var hon väldigt duktig!

Det är jättekul att träna igen, även om det är grunder som gäller. Jag tycker ändå att det är bra att ha ögon på marken så att det blir så rätt som möjligt nu.

Jag är dock väldigt vaksam på att Grodan inte får bli för trött. Jag vill såklart rida själv och när hon har känts fin så är det lätt att skynda sig, men då gäller självdisciplin! Resten av veckan blir det avsuttet arbete, promenader och arbete vid hand. Kanske skrittar jag ut en dag också. Jag vill i alla fall ge henne en vecka att återhämta sig lite. Sedan får jag utvärdera det, och även fundera på när hon behöver kollas av veterinär igen. Jag tror nämligen inte att det räcker att behandla höften endast en gång eftersom det där nog också har varit ett problem ett bra tag… Men hoppas verkligen att hon sakta men säkert kan komma vidare på samma sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*