Helgens kurs

Den här helgen har jag och Helena haft rid – och yogakurs ihop. Det kändes lite osäkert om vi skulle kunna köra, men det är ju få deltagare och alla var friska samt fick sova i enkelrum om de önskade det. Två stycken som skulle ha kommit från Umeå fick boka om, men jag fick in reserver. Jag är enormt tacksam över att mitt jobb flyter på som det brukar. En stor anledning är ju faktiskt att verksamheten är såpass liten! Det är inte alltid bra att vara ”stor”…

Här kommer massor av bilder från helgen:

Rocky, Don Mistral, Caribo, Dario och Boromir

Helena red också med ett par pass och fick en ny favorit i Boromir.

Lördagens lunch blev en salladsbuffé med bl.a. grönsallad, citronmarinerad broccoli, bönsallad, våra egna vaxbönor som jag smörsteker och serverar med riven parmesan, picklad lök, nötter och lite annat som alla fick plocka själva. Till brödet gjorde jag smör med vitlök och kirskål.

Malin och Dario

Marina och Rocky

Lördag kväll med bubbel, rödbetsrisotto och en vit chokladkladdkaka.

Rocky, Don Mistral och Caribo. Hästarna har gått som klockor i helgen.

Lunch på Nut House som avslutning på kursen. Vi fick en ny bokning på en kurs med ryttarträning i FEBRUARI 2021… (!).


TIPS!
Vi har några platser kvar på en gemensam tredagarskurs 28-30 augusti. Då är temat ryttarträning och lite mer fysiskt. Ett nytt koncept som vi vill testa eftersom många vill ha övningar för att bli starkare ryttare. Jag ser väldigt mycket fram emot den kursen!

Nästa tillfälle med yoga kommer att bli i oktober, datum är inte helt spikat än. Vi har ytterligare en grej vi vill testa på en endagskurs, mer info om det återkommer vi med.

Tack allihopa för en trevlig helg!

1 svar på ”Helgens kurs

  1. Ser mycket framemot att höra vad för ny grej ni vill testa som endagskurs 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*