Helgen

Hoppas att ni har haft en bra helg! Här har det varit fullt upp, som vanligt… I fredags jobbade jag hela dagen med ridning, privatlektioner, och en kvällskurs som avslutning på dagen. Kursen gick väldigt bra, hästarna var fina och eleverna verkade nöjda!

På lördagen hade jag två privatryttare före lunch som kom från ett annat stall, och på eftermiddagen red i princip alla mina inackorderingar. Några lånade häst av mig för att vi skulle få ihop det. Det blev sju pass efter lunch, endast 30 min per person dock. Någon red program, någon fokuserade på sitsen, en annan fick hjälp med lite tävlingsmoment, osv, utifrån dagsform. Det är roligt att köra ett helt gäng samma dag, eftersom man verkligen får ”ställa om” inför varje ekipage.

Efter det grillade vi korv och fikade. Det kändes som en ”lagom” aktivitet just nu. Jag tror att det är viktigt att hålla motivationen nu och att vi gör de saker vi kan tillsammans, även om det är lite speciella omständigheter för många. I stallet är ändå saker sig lika och det är lite av en frizon för många nu har jag märkt. För första gången i mitt liv känns det som om jag gör samhällsnytta och inte bara ”jobbar med hästar för mitt eget höga nöjes skull”, vilket jag faktiskt har haft dåligt samvete över ibland.

Tack till alla inackorderingar för en trevlig eftermiddag tillsammans!

Igår var det inga lektioner, men stalltjänst och mockning och några hästar som reds ut. Jag var vansinnigt trött igår, men det var nog efter fredagen och lördagen. Därför får måndagen vara lite lugnare och jag brukar oftast jobba hemma fram till lunch med mail, fakturor och sådant. Två hästar ska ridas efter lunch, jag ska mocka lite plus ha kvällens lektioner.

Under påskhelgen jobbar jag själv fredag-söndag. Om någon vill komma och hjälpa till lite i stallet, kanske rida ut (fungerar även nästa måndag) så får ni gärna meddela mig!


2 svar på ”Helgen

  1. Tack själv Suvi för en jättelyckad eftermiddag i lördags! Så skönt att få fokusera helt på stallet och ridningen efter en tuff vecka.
    Dina upplägg med 30 min per ekipage tycker jag funkar utmärkt! En stor eloge till dig som klarar av skifta fokus så snabbt och direkt till nya ekipaget.
    Vi ses i stallet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*