Inför terminsstarten

Jag har en extra vecka efter alla helger för att hinna med lite fix inför terminsstarten. Dels behöver jag det för min egen del eftersom jag bara har varit helt ledig två dagar, men också för att gå igenom hästarna lite extra. På torsdag kommer veterinären och vaccinerar alla samt kollar tänderna. Några hästar vet-checkas (det måste planeras så att det funkar med ev vila och igångsättning) eller får massage etc. Det görs såklart löpande under terminen också, men det är skönt att passa på under lugnare perioder. Jag ska även gå igenom alla foderstater, frisera och klippa några hästar. Vanligtvis sätter de mer vinterpäls, men jag antar att värmen har gjort att de inte har blivit fullt så lurviga.

Däremot har jag inte hunnit fakturera..! Men jag har inte glömt bort det om ni trodde det. Jag måste ta tag i det med, men lite jul-koma har drabbat även mig och jag har prioriterat att ta det lite lugnt faktiskt.

Under jul och nyår har jag inte haft kurser i år, utan mest privatlektioner. Väldigt kul att flera har passat på att boka några dagar i rad! Jättebra att kunna följa upp med flera pass på samma häst.

Terminen börjar måndag den 13, så ses vi inte innan så kör vi igång då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*