Vad är dina mål för terminen?

Jag brukar ge ut en lapp att fylla i i början av terminen, men jag tänkte inte göra det till hösten. Däremot vill jag att ni själva funderar på era mål och om man vill prata mer ingående med mig om detta går det bra att boka en kort stund i samband med en lektion. Även om det bara är små saker så är det viktigt att ha en plan för sin ridning! Jag kan hjälpa dig på vägen, men man tar eget ansvar för att utvecklas och komma vidare.

På Instagram får ni gärna kommentera med era terminsmål. Jag tycker det är jättekul om ni kan inspirera och stötta varandra, och ni kanske kommer på något nytt genom att läsa vad andra vill jobba med!

(Om ni inte redan följer så finns jag under @srhastochryttarutbildning)

Foto: Therese Hubner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*