Ett gott dagsverke

Idag var det verkligen en fullspäckad dag! Jag har lyckats ha stallet själv med utsläpp, mockning, lunch och insläpp – fast det fick jag faktiskt hjälp av utav mina snälla elever.. Jag har även hunnit vara på tävling hela eftermiddagen.

Caribo och Marie debuterade MsvC1 idag så först åkte jag med henne och hjälpte henne med framridningen. Han såg jättefin ut och det blev en fjärde plats! Superkul! Tyvärr hann jag inte se själva ritten, för då var jag tvungen att börja rida fram Cesar, som Marianne hade kört dit åt mig. Tack! Cesar var riktigt fin på framridningen men det är inte lätt att hålla samma kvalitet på banan tyvärr. Han ser nog sin chans att inte riktigt vara mellan hjälperna och jag måste rida på säkerhet så det blir lite slätstruket, men det räckte i alla fall till ett andra MsvB-kval och en femte plats. Jag har väl inte direkt tänkt gå ut i en MsvB medsamma men jag vill ha möjligheten om andan faller på… Det är fortfarande mycket jobb med styrka och form, men sakerna kan han ju.

Efter Cesar red jag även Ellinors Zalmiac – som också var riktigt fin på framridningen. När det väl var dags för start så öppnade sig dock himlen och Z ogillar starkt att bli blöt, så det var svårt att hålla fokus och det blev dessvärre lite tråkiga missar. Synd, men det var ändå roligt att han var fin innan, och jag får vara nöjd med att fullfölja och rida ett godkänt program under de omständigheterna, även om det hade varit roligare att visa hans bättre sidor.

Jag är i alla fall nöjd med att två lektionshästar kom hem med rosett. Jätteroligt! Nu får vi försöka öva vidare och se om det går att höja nivån lite till. 🙂 Bra teamwork av alla idag dessutom, med att få ihop logistiken!
Till saken hör också att min sadelstropp gick sönder igår och att Marie fick åka till en skomakare på förmiddagen för att fixa detta i sista sekunden.. Väsby Sko-Nyckel HB öppnade en timme tidigare idag (eller de kanske hade stängt helt?) bara för att laga den där stroppen åt mig! Wow, vilken service! Det är inte så att man hittar en sadelmakare en lördag eftermiddag…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*