Hästjakt

Just nu letar jag efter en ny verksamhetshäst, eller kanske till och med två, om jag hittar rätt. Det är verkligen inte lätt att hitta häst, och dessutom verkar priserna på hästar ha skenat iväg den senaste tiden. Det bästa vore ju att hitta något i närheten, och jag har provat några under sommaren häromkring, men inte fastnat för någon. Sista veckan har jag varit iväg på två lite längre roadtrips pga det.

Förra helgen var jag i Falköpingstrakten. Det var en rätt lång körning och hade kunnat kombineras med mer, men just då fick jag inte ihop fler besök. Det var ändå en riktig mysig utflykt! Jag hade med mig trevligt sällskap och det var väldigt vackert på vägen dit. Ridhuset låg vid Hornborgarsjön (med utsikt över sjön…) och vi åt lunch och lyckades till och med shoppa både kläder och inredning på ett ställe i närheten.

Igår åkte jag nästan till Göteborg. Hade sällskap även nu, annars går det inte. Jag brukar somna efter ca en timmes bilkörning om jag är själv… Igår provade vi två hästar och sen sov vi över. Idag har vi provat en på vägen hem. Vi sov kvar på ett supermysigt B&B som var väldigt gulligt inrett och med en fin trädgård med en liten damm. Vi blev rätt sena på kvällen men åt middag nere på en strand och sedan satt vi i deras trädgård på kvällen. Man får försöka göra de här utflykterna till lite nöje också. Jag är verkligen tacksam över att det finns folk som vill åka med mig!

Den här resan resulterade i att en häst ska besiktas. Håll tummarna, för den är riktigt trevlig, och med lite jobb kan den nog bli superfin!

Gårdagens middagsvy (ackompanjerat av ett gäng mygg)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*