Godkänd MsvB-domare

Nu har jag fått svar till slut på att jag är godkänd för att döma MsvB. Pappren ska väl skickas in först innan jag kan göra det på riktigt, men provet ska i alla fall vara godkänt. Det känns som en lättnad, eftersom det kom lite hastigt på och jag egentligen hade tänkt vänta med att döma upp. Nu har jag ganska många tävlingar att döma i höst redan så det är inte aktuellt förrän nästa år att döma en klass högre för min del. Jag ska försöka hinna sitta bredvid på några tävlingar till, för  min egen skull, så att jag känner att jag blir lite varm i kläderna. Det är verkligen ett förtroende att få gå vidare så snabbt som domare, och jag tänker försöka göra mitt bästa för att bli bättre hela tiden. Det är ingen lätt uppgift, det kan jag säga! Både att rida, lära ut ridning och att döma är väldigt svårt, och det blir inte direkt lättare med tiden – snarare tvärtom! 😉

Om det är någon som är intresserad av att hålla programträning i sitt stall så kommer jag gärna om det är rimligt avstånd och ni är några stycken. Det går såklart att komma hit också och träna med egen häst. Skicka mail vid intresse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*