Tävling, födelsedag och midsommar

Den här veckan har gått undan, minst sagt. Min personal har semester så jag har i princip varit själv, och utöver det har det varit veterinärbesök, tävling, födelsedag, midsommar… Jag hade förväntat mig ett föl mitt i alltihopa också, men den lyser med sin frånvaro.

Cesar fick göra en till start i onsdags, denna gång med mig i en MsvC. Det kom på lite hastigt, men det gick bra för att vara första gången. Det var lite spänt på några ställen, och jag vågade inte riktigt rida i det tempot jag skulle vilja, men det räckte till ett MsvB-kval i alla fall. (Man måste göra två kval i MsvC innan man får starta MsvB.) Nu vet jag inte vad mina ambitioner är riktigt, men han har ju lätt för bytena, så ifall det finns tid i höst försöker jag nog starta ett par ggr till.

I torsdags fyllde jag år, så då var familjen här på middag och tårta. Tack till alla som har gratulerat mig, samt presenten från er inackorderingar! Och Tack även för presenter efter terminsavslutningen!

Igår var det ju midsommar också. Vi hade en middag hemma som vi brukar, vilket var jättetrevligt. Idag blir det en lite lugnare dag, men imorgon är det ett dagläger igen. Sedan är det sista veckan innan jag har semester. Tyvärr är jag orolig över om jag kan åka iväg eller ej, med tanke på fölet som vägrar komma ut… Lite orolig är jag förstås också att det kan vara något galet, men efter att ha googlat (på fler källor än EN!) så visade det sig att hästar kan variera väldigt mycket, och tydligen är en månad över tiden inte konstigt. Det konstiga däremot, är att man alltid har fått lära sig att det är 11 månader som gäller, och då har jag ändå gått några hästutbildningar. Men man får visst lära sig nya saker hela tiden…
Qurre hjälpte mig att plocka blommor till midsommarbuketten igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*