Terminens sista dag

Idag är det sista dagen för terminen. Nästa termin börjar 19 augusti. Jag hade tänkt den 12 från början, men jag tror att jag vill ha lite lugnare den veckan eftersom vi har 10-årsjubileum och fest den 17 augusti. Något säger mig att det kan bli en stressig vecka…
Vecka 33 (alltså veckan före terminsstarten) kommer det dock gå att rida privatlektioner i mån av tid. Även under sommaren kan det finnas luckor, men jag tar inte bokningar såhär långt innan, utan det får snarare bli från vecka till vecka.

Det kommer också vara några hästar som behöver lättare motion under v 27-28 när jag har semester. Meddela mig om du är intresserad av det! Gärna i kombination med hjälp att t.ex. kvällsfodra, så att min fasta personal inte behöver ta alla pass när jag är borta.

Hoppas att ni får en trevlig sommar!
Foto: Joanna Piatek  http://www.byfriday.co.nz/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*