Lång dag igen…

Långa dagar den här veckan när Linn är borta. I vanliga fall brukar jag försöka börja en smula senare på morgonen eftersom jag nästan alltid jobbar kväll men nu är det 07.30-21.30 som gäller….!

Idag hade jag släppt ut alla , mockat tre boxar och ridit Nogge innan 10.30. Har haft lite hjälp med mockning och annat av snälla Helen ett par timmar på förmiddagen, annars hade det aldrig gått… Hann ändå knappt äta lunch för jag hade även bokat in en stallvisning, ett veterinärbesök och kiropraktor till Anea och Nogge ungefär samma tid kändes det som.

Eftermiddagen var dock lite lugnare så jag hann med lite stallpyssel och longering av två hästar, följt av lektion för grannarna från Snåttsta. På kvällen kom Linn hit för att rida Chanel så vi tog en liten sväng med Soya idag också. Idag var hon lite pggare än vanligt, men också ganska okoncentrerad tyvärr.

Kvällens lektioner har gått himla bra, jag gillar min övning med hörnpasseringar för det tvingar ryttarna att rida ihop hästarna och ha dem i bättre balans. Framförallt är jag nöjd med Wirja ikväll som har sett riktigt pigg och fräsch ut! 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*