Helgens kurs

I helgen har jag och Helena haft vår åttonde kurs ihop! Det är ett vinnande koncept med yoga och ridning måste jag säga. Vi har haft samma upplägg de senaste gångerna. På fredagen brukar vi inleda med ett ridpass för att komma igång, och därefter ett yin yoga-pass före middagen. Detta pass är ett lugnt och avslappnande pass, så det passar bra på kvällen.

På lördagen har vi sitsträning på lina en i taget. Då kan man fokusera på detaljer för varje ryttare. Efter lunch brukar vi ha ett mer fysiskt yogapass för att värma upp inför eftermiddagens ridning. Söndag morgon är det ett kort yogapass på morgonen före frukost, och sedan ett avslutande ridpass och lunch innan hemfärd.

Jag tycker att det blev stor skillnad på ryttarna från första till sista passet,och jag hoppas att de har något med sig att jobba vidare med framöver!

Här kommer blandade bilder från helgen:Hela gruppen samlad. Den här gången red Helena själv med på hela kursen.
Sitsträning med Qurre
Förberett för första yogapasset
Jag har startat upp påsken lite redan. Tyckte att det var en viktig mysfaktor.
Gillar den här tiden när kvällarna är ljusare men man fortfarande kan tända ljus.
Boromir och Maria
Jag lånade Calle som är utmärkt för sitstränings-ändamål. Caroline fick äran att rida honom.
Viktigt inslag före middagen på lördagen.
Hela gänget.
Middagen var också påskinspirerad. Jag gjorde en vår-buffé med ägghalvor, lax, sparris och ett gott bröd, samt en sallad.
De här rotfrukterna körde jag i ugnen (potatisen är så himla vacker!). Jag gjorde också kycklingfiléer i ugnen med creme fraiche och honung. Väldigt enkelt men jättegott! Hade picklad rödlök till också, min favorit. Middagen blev SÅ god om jag får säga det själv…
Söta Qurre och söta Helena idag.
Velle och Anna-Karin
Tack för ett bra samarbete Helena!
Nästa kurs blir i juli och den är överbokad. Men det kommer (minst?) ett tillfälle till under hösten, håll utkik.

 

Etiketter:

4 svar

  1. Tack för en jättebra kurs Suvi och Helena! Jag ser fram emot att fortsätta träna på allt jag lärt mig i helgen. Det var så inspirerande och roligt på så många plan! Maten var också väldigt god. Tack från en helnöjd kursdeltagare. /Maria

  2. Har sällan lärt mig så mycket på så kort tid, så många aha-upplevelser under helgen. Stort tack till både tvåbenta och fyrbenta läromästare!
    Lyckliga hälsningar,
    Anna Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*