Helgen

Den här helgen har jag varit lite ledig. I fredags jobbade jag några timmar på förmiddagen bara, sedan åkte jag och Torbjörn till stan. Vi var på Wallmans på kvällen och sedan sov vi kvar på Haymarket (jag fick det här av honom i julklapp). En väldigt trevlig kväll! Wallmans var bättre än jag trodde. Jag hade förväntat mig lite sång mellan varven, men det var verkligen en show med bra kvalitet och även ett litet trollerinummer. Jag gillar trolleri (T tyckte att jag blev som ett barn), så det var uppskattat. 😉 Maten var också god – sex rätter (men inte så stora). Man satt väldigt trångt men vi hade ett par trevliga damer bredvid oss så det var bara roligt. Paret på andra sidan av oss var dock väldigt aviga, och gick innan det var slut (!). Jag tror dock inte det berodde på oss…

På lördagen var jag helt ledig och en kompis kom över på middag, plus att hon hjälpte mig att riva ner tapet i det sista hörnet som är kvar att tapetsera i stora rummet på ovanvåningen.

Igår var det stalltjänst och ett dagläger på schemat. Till er som undrar: det kommer fler kurser längre fram i vår, men jag vill inte planera allt i förväg eftersom det beror lite på om jag ska döma eller tävla också. Jag måste ha lite luft kvar i kalendern… Men jag fyller på vartefter.

Lite bilder från helgen:
Älskar inredningen på Haymarket. Även om man inte bor över så är baren värd ett besök. 20-talsinspirerat och en avslappnad stämning med goda drinkar!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*