Träning, läger, vet.besök

Igår var det träning för Pia igen. Hon tyckte Zalvia såg bättre ut än sist, vilket ju var väldigt bra, eftersom hon mest gått på lektion. Jag blir nästan avundsjuk på eleverna när de rider henne, jag vill rida själv! Jag tyckte hon kändes lite trött, men är ändå väldigt nöjd. Tycker att jag fick bra hjälp med grundridningen och detaljerna, vilket ibland kan vara svårt. Tränarna ser så olika saker! Fast ofta måste man själv säga till vad man vill ha hjälp med, särskilt med sitsen, annars glöms det bort.

Mån-ons är det ponnyläger igen. En av tjejerna har med sig sin mamma också som rider privatlektioner vid sidan av, så jag kör dubbla läger.

Idag har även Wirja varit på återbesök hos veterinären. Han trodde absolut att hon kan komma igång igen, men det kan ta 2-3 månader till. Jag behöver henne NU. Men hon är absolut värd en chans, jag älskar den hästen, hon är verkligen den perfekta lektionshästen, snäll fast ändå känslig. Vi tog flera röntgenbilder idag också, utan att ge henne lugnande. Hon uppförde sig som en robot, stod helt blickstilla precis på den fläcken man bad henne. Har väl aldrig varit med om maken till snäll häst!

Dagen avslutades med lektion på ängen. Tack Lina – du förgyllde min kväll! Det är så roligt med ambitiösa och positiva elever som gör framsteg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*