Höst på Wreta

September – underbar månad! Dock inte just idag… Bilderna är från igår. Idag är det blåsigt och regnar och jag hade lovat Grodan en uteritt men jag vete 17 alltså. Får se om det lättar. Men här kommer i alla fall soliga bilder för att lätta upp stämningen.
Ringblommor – så himla tacksamma alltså!
Höstplanteringar är så lätt att få fina. Pumpan är hemodlad. Tror att det är en prydnadspumpa som har vuxit sig lite väl stor.
Nästa år måste jag odla solrosor på större yta. Skulle vilja ha så mycket att jag kan plocka in buketter.
Ogräs. Men fint ändå!
Här är faktiskt majs. Blir inte alltid kolvar men i år funkade det.
Skitsnygga dessutom. Men inte lika goda dock. Det är gul majs som gäller om man ska äta dem rakt av. Synd. Går att äta men liksom ”seg”. Tror att det är den här majsen man har till mjöl, och det tänker jag i alla fall inte börja göra…
Squash-djungeln. Man behöver snart machete för att ta sig fram bland enorma plantor. Nästa år behöver de mer plats på bredden.
Och fina pumpor! Som jag inte vet vad det är för sort eller hur jag ska laga till dem, men det får väl visa sig. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*