Hemma igen efter midsommar i Linköping

Fre-Lör har jag hälsat på mina kompisar Jenny och Ulf som jag gick hippologen tillsammans med. De håller just på att bygga upp en egen gård, med ridhus, skrittmaskin, utebana och stall. Det var verkligen inspirerande att se att det ”går” att bygga själv. Fast det kräver ju en hl del i tid, pengar och kanske en smula tur. Drömma kan man göra i alla fall.

Och framförallt är det skönt att träffa folk som tänker lite som man själv, siktar högt och har mål. Ibland känns jobbet lite ensamt och man har ingen att prata med ordentligt. Det är synd att de bor så långt bort, annars hade det varit kul med någon form av samarbete. Hade kunnat bli ganska bra tror jag, eftersom de sysslar med hoppning och jag med dressyr, det hade varit ett bra komplement.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*