Idyll

Bilder på fåren från igår kväll när jag gick ut och tittade till dem på kvällen. Just nu bor jag verkligen i en idyll, ingen lera så långt ögat når för tillfället. (Men faktum är att vi är i stort behov av regn snart. Är bara rädd att om det väl börjar regna kanske det aldrig slutar sedan?) Det känns som om vi är i mitten av juli och inte slutet av maj, det är riktig sommar-värme!
Har insett att den här ser ut som en liten skunk.. 🙂 Jag minns nu inte vad han heter. Jag döpte syskonen till Batman och Zorro, och jag tror att Batman är svart över båda ögonen och den här som har en ”bläs” tror jag att jag döpte till Zorro. <3

3 svar på ”Idyll

  1. Vad är det för ras på era får? Är de trevliga att hantera? Är lite sugen på att eventuellt skaffa några får framöver… Några tips som du vill skicka med?

  2. Det ”ska vara” gotlandsfår, men vi är inte säkra på att alla var helt renrasiga när vi köpte dem. De är väldigt trevliga, lite som hundar. 🙂 Man blir faktiskt förvånad över att de är så sociala. Har nog inga generella tips, men om du har någon särskild fråga kan du maila. Får är rätt kul! Och lammen är underbara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*