Darios första träning borta

Sofia och Dario har varit väldigt duktiga idag! Vi åkte till Vällsta på programträning och hon red LB3. Det var vår första resa med honom och vi trodde att han kanske skulle vara lite pigg eller spänd men det har gått superbra med allt! Han gick rakt in i transporten och stod som ett ljus, var väldigt försiktig och lugn att lasta ut samt att göra i ordning på en ny plats. Inget krångel vare sig med framridning eller själva programmet. Sofia red väldigt fint och prydligt med något pyttelitet slarv med tidiga galoppfattningar. Roggan var positiv och de fick 70%!! Så kul att det gick bra! Nu är planen att skicka ut dem på en riktig tävling innan sommaren. 🙂

(Bilderna är från igår när vi tränade hemma.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*