Vintertid…

Usch, nu känns det riktigt ”höst”, det blev mörkt redan vid fem!!
Jag missade såklart tidsomställningen och blev blåst på en timmes extra sömn. Den hade jag ju behövt!

Mina föräldrar har varit här i helgen och hjälpt till med lite fix, nu har jag lite mer ordning i foderrummet med krokar osv. Tvättstuga/torkrum är också klart sedan ca en vecka. Nu ska jag bara tvätta ikapp ca ett års otvättade hästtäcken, mindre kul! Börjar ju bli dags att lägga på mer täcken så småningom, även om det är oväntat varmt fortfarande.

Mirre, en häst från ridskolan där jag jobbade förut, åkte tillbaka idag. Han har varit här en vecka med sina ägare och tränat intensivt. Jätteroligt att ha dem här! Han avlöstes av Moa, Elins häst (Elin jobbade här i somras) – hon är här tre dagar på sitt höstlov. Sedan är den boxen tom till 1 dec – så om någon mer vill komma och träna några dagar eller en vecka med egen häst – passa på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*