Ny kurs!

10-11 februari
”Inspirationskurs” där upplägget avgörs till viss del av deltagarna. Tema exempelvis sits, programdelar etc, beroende på intresse. Tre ridpass, kost och logi, samt en clinic på Lotteräng ingår. Clinicen blir på söndag fm och hålls av Mats Eriksson, som har meriter som både domare och ryttare på GP-nivå. Efter clinicen rids sista passet – förhoppningsvis med nya idéer!
Samling 13.00 lördag, avslut ca 16.00 söndag
3000 kr

På lördagen fokuserar vi på något tema som gruppen (förhoppningsvis) kan komma överens om. Om intresse finns kan andra passet vara något kortare, men att jag t.ex. sitter upp och visar något innan på någon av hästarna. Vi skulle också kunna filma etc. Tanken med kursen är att testa lite ”nya grepp”!

Mats höll i en väldigt trevlig clinic förra året på Lotteräng. Förhoppningsvis ska vi kunna få med oss lite inspiration till ridningen sista dagen.

Jag tror att detta kan bli en väldigt rolig kurs, kanske i första hand för dig som ridit här tidigare eller är fast elev. Jag vet att det kan vara skralt i kassan efter jul, så det går bra att skjuta fram betalningen eller delbetala om det skulle behövas. Säg till i så fall vid anmälan.

Etiketter:

Ett svar

  1. Åh, så synd att jag är uppbokad på annat… Låter som ett spännande upplägg. Hoppas det blir lyckat och fler tillfällen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*