Vad vill ni läsa om?

Jag har hållit igång den här bloggen i alla år sedan jag startade företag. Just nu känner jag att jag har lite idétorka på ämnen att skriva om. Det känns som om jag redan har ”skrivit allt” på något sätt. Så är det såklart inte, men om det är något ni vill att jag ska skriva om, någon fråga ni klurar på, vad som helst – kom gärna med förslag! Jag vet att jag har en trogen läsarskara, men ni är ganska tysta av er, så ibland tänker jag att jag kanske skriver helt ”i onödan”. Bortsett från det faktum att det är roligt för min egen skull, och bra att ha ett arkiv att gå tillbaka till (särskilt för en som har dåligt minne). Så, kom gärna med förslag och idéer på något ni vill läsa om!

12 reaktion på “Vad vill ni läsa om?

 1. Sluta inte skriva! Det är superintressant att läsa. Det jag tycker är bland det roligaste är när du fångar upp när någon som tränar för dig (eller du själv för den delen) får en aha-upplevelse och förändrar något litet, eller förstår något nytt, upplever nåt nytt och på så sätt kan lyfta sin ridning på ett bra sätt. Också hur du / någon elev löser ett problem på ett ”ovanlig” sätt, för att komma förbi det.
  Gillar också jättemycket när du beskriver olika övningar, syftet med dem och tänkt resultat samt utfall.
  Också kul att läsa om dina framsteg med Anea och träningarna som du åker på med henne och Grodan.
  Se – massor att skriva om! 🙂
  Vi ses! /Anna

 2. Tack för input! Och bra att det ger ett mervärde, det är lite meningen tänker jag.

 3. Hej Suvi!
  Det jag gillar mest att läsa och hoppas att du fortsätter med är din onsdagssummering av när du själv ridit hästarna. Eftersom man sällan ser andra rida hästarna så ger det lite info om vad man kan tänka på med varje häst. I bästa fall finns en bild eller film från passet också så jag kan se hur hästen kan gå, då kan jag skapa mig en målbild.
  Rider jag en häst mer än en annan är det extra intressant att följa vad just den hästen gör och vad du jobbar på med den
  Ha det bra! Lisen

 4. Jag uppskattar din blogg väldigt mycket, men är en av de tysta läsarna. Jag håller med om det Anna i inlägget ovan säger. Sedan tycker jag att det skulle vara spännande att veta mer om dina tankar och upplevelser från att vara domare både från tävlingar och utbildning. Men jag förstår också att rollen som domare kräver att man håller sig ganska neutral och diplomatisk utåt. Jag uppskattar också din inställning till att alltid försöka få fram det bästa hos hästar även om de inte är supertalanger. Mer beskrivningar kring detta vore roligt eftersom det ger både lite hopp och inspiration när man är en medioker ryttare på en medioker häst. Jag gillar också att läsa om lite allmänna stalltips som hur man håller boxen fräsch, motverkar mugg etc.

 5. Vad roligt att det uppskattas att få fram det bästa ur hästarna. 🙂 Det är ju ett måste om man inte har obegränsat med pengar och man kan komma ganska långt ändå.
  Jag ska försöka se om jag kan skriva mer ur domarperspektivet, men som du själv skrev så gäller det ju att vara neutral och då blir det svårt att skriva något t.ex. direkt efter en tävling…!

 6. Hej!
  Jag håller med i det som de andra redan skrivit. Tycker också att det är jättekul att läsa det du skriver. För mig som inte är hos dig så ofta är det också ett jättebra sätt att hålla mig uppdaterad. Även det lite mer vardagliga du skriver om det dagliga arbetet i stallet och din egen träning av hästarna tycker jag är väldigt intressant att läsa om. Samt dina refererat från specialträningar, kurser etc. Jag är ju också en av de tysta trogna läsarna, men jag ska försöka bli bättre på att lika och kommentera framåt 🙂 Förstår att det blir lite roligare med lite mer respons!
  Vi ses!
  /Helena

 7. Suvi, hoppas du fortätter skriva precis som du gör! Instämmer med de som har kommenterat 🙂 Allt från dina djupdykningar i en ”mini” detalj, till vardagsbestyr, till uppdateringar om hästarna är intressant. Och även för mig som är fast elev är det som Helen säger, ett sätt att hålla sig uppdaterad med dig och hästarna. Ser fram emot nästa inlägg och ses snart!
  /Jessica

 8. Din blogg är jättekul att läsa! Jag gillar framförallt texter som lär mig något men sen är det såklart kul att höra om fåren, tävlingar, hästarna, livet etc också. Dina tankar kring hästhållning är kul att läsa, allt nörderi med hur man ska skänkla, ställa böja, tänka i en övningen , varför du tänker olika med olika hästar kring formen tex etc gillar jag verkligen. Repetion är kunskapens moder så att länka tillbaka till gamla inlägg är heeelt ok. Summeringar från utbildningar/ clinics du varit på är också kul. Att följa bett och sadelproblem har också varit en ögonöppnare för vad ”små” saker kan göra skillnad. Caroline

 9. Hej Suvi! Håller med kommentarerna ovan och tycker även att det är väldigt intressant att höra om dina tankar kring att driva företag, särskilt med tanke på att du vill ha en riktigt bra hästhållning. Hälsningar, Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*