C-tränarutbildning på Flyinge

Har varit på C-tränarutbildning på Flyinge tis, ons. Det är kul att träffa lite andra i samma bransch, det är nästan största utbytet faktiskt… Föreläsningarna har varit bra, bättre än förra gången, men ändå mycket repetition (samma föreläsare som på hippologen), fast visst, man har ju glömt en del sedan man gick i skolan. Dock känns fördelningen av ämnen skev – en timme ridlära och fyra timmar hästens beteende? Jag tycker kanske att ridlära är lite viktigare när man går en tränarutbildning. Hur som helst var det kul att komma iväg lite, men också en smula tröttsamt med resa och långa dagar och så ”halkar man efter” här hemma. Det är hopplöst mycket att göra hela dagarna! Idag har jag i alla fall hunnit klippa Caprice, skönt, en mindre… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*