Rid – och yogakurs – och lite annat…

En vansinnigt intensiv, men rolig helg! I fredags red jag tre hästar och Sofia red Daylight. (Kort snutt finns på Instagram.) Helgens kurs drog igång 14.00, och innan dess hann jag även mocka mer än halva stallet, samt handla all kursmat. Ingen aning om hur det här gick ihop… Eleverna red i två små grupper på eftermiddagen och avslutade med ett yogapass innan middagen. Om någon behövde yogan så var det nog jag – var rätt uppvarvad faktiskt….

lördagen red jag Grodan på morgonen. Hon har haft en lugn vecka pga en hovböld, men hon kändes väldigt fin! På förmiddagen det blev det sitsträning enskilt med fem elever. Efter lunch tog vi faktiskt en kort paus och en power-nap (välbehövligt!) för att sedan köra ett yogapass innan eftermiddagens ridpass. Ridpassen har i huvudsak fokuserat på samma som yogan: kroppskontroll, bålstabilitet och att hitta balans samt fokusering / andning.

Idag hade vi två kortare ridpass på förmiddagen och avslutade med lunch. Efter det har jag fixat med stallet och hjälpt Torbjörn lite med att bl.a. salta ridhusbotten.

Trots att det blev en väldigt fullspäckad helg så känner jag mig rätt pigg ändå. Det har flutit på väldigt bra, deltagarna har varit superduktiga och väldigt positiva vilket ger energi tillbaka! Helena Starkenberg som har hållit i yogan är också väldigt rolig att samarbeta med. Vi kommer helt klart köra igen!

(Mer bilder från kursen kommer, nu måste jag faktiskt sova. Hela den här veckan har varit sinnessjuk minst sagt…)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*