Idag har jag en hel del hästar att rida på förmiddagen, så det blir korta pass bara. Några inackorderingar ska också ha hjälp med promenad / longering, men som tur är har jag ju bra personal så vi borde hinna allt. Jag ska nämligen iväg i eftermiddag och hålla träningar borta, så det går en massa tid där. Det ska dock bli roligt! Jobbar ju mest hemma, och lite omväxling skadar inte. I helgen är det kurs lör-sön så jag ska hinna handla mat och förbereda lite också inför det. Kom på att jag även behöver hinna titta en stund när min stalltjej rider program – hon ska debutera på dressyrbanan imorgon med sin häst! Dags att sätta fart med andra ord. Blir multitasking idag. Eventuellt kommer det upp film ikväll från min träning med Grodan igår också.

Trevlig fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*